Qioob

Qioob


Metro Office Park 7 Calle 1 Suite 204 - Pueblo Viejo - Guaynabo - Puerto Rico

Telefoon:(787) 491-0331
Rpte: Amaury Paradis
Personal was- en strijkservice opslag in Puerto Rico. Je pakt en we gaan op te halen en uit te voeren je spullen naar onze winkels. U hebt uw spullen terug? We zullen ze leveren.

Qioob is een persoonlijke valet service opslag; Het is eenvoudig, veilig en rendabel. Verbetert en vergemakkelijkt de opslag proces door middel van een systeem van de ruimte huren per doos, de opslag van persoonlijke spullen, leveringen en verzameld. Het heeft ook een krachtige online platform met tools om een ??betalingssysteem te creëren en beheren van een aangepaste inventaris, agenda en te gebruiken.

Begint het bestellen van een levering van dozen op onze website. In Qioob zijn we zo snel dat totdat we op dezelfde dag te leveren. Dan, tijdens het inpakken van zijn dingen die je kunt foto's en beschrijvingen van elke doos te uploaden in uw account Qioob en u alles wat u hebt opgeslagen herinneren. Tenslotte Qioob terug te keren naar haar spullen te verzamelen voor transport naar onze winkels waar we bieden zekerheid 24 uur 7 dagen per week. Hoewel ik weet dat je spullen er niet met hem, weet je precies waar ze te vinden. Qioob toegankelijk maakt al je spullen vanaf elk apparaat. Wanneer u een van de dozen nodig heeft, gaat u naar uw account en selecteer de box Qioob nodig terug. Het qioob onmiddellijk terug te keren met zijn spullen, gebruiken wat je nodig hebt en voila! U kunt de rest terugsturen met Qioob naar uw winkel.

We zorgen goed voor hun spullen, zodat u niet hoeft te doen. Word lid van onze gemeenschap vandaag nog en begin te genieten van de voordelen die u op te slaan met Qioob. 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
^